gyepszelloztetes

Hamarosan indul a fűnyírás-szezon. Az első fűnyírást követően érdemes gyepszellőztető gépet használni, hogy megőrizzük füvünk egészségét és szépségét.

Béreld ki időben gyepszellőztető gépünket, és nyáron élvezd az egészséges, zöld füvet a kertedben!

Mire jó a gyepszellőztetés?

A gyepszellőztetéssel eltávolítjuk a gyep alsó rétegéből az előző évben felgyülemlett, elhalt, befilcesedett fűréteget. Ezzel együtt a gép a gyep györekeit kisebb részekre vágja, ami serkenti a fű bokrosodását, sűrűsödését. Gyepszellőztetés után gondoskodni kell a gyep tápanyagellátásáról és öntözéséről is!

A gyepszellőztetés utáni gyep nem nyújt szép látványt, de 2-3 hét után csodálatos, megújult gyepszőnyeged lehet! Ezért időben tedd meg ezt a füved számára fontos lépést!

Miért bérelj gyepszellőztető gépet?

Mivel a gyepszellőztetést évente csupán kétszer szükséges elvégezni, ezért nem mindenki ad ki nagy összegeket egy erre alkalmas gépre.
A gyepszellőztető gép bérlésével két gondod oldódik meg egy csapásra: szép lesz a fű a kertedben, és nem kell tíz vagy százezreket költened, hogy ezt megtehesd.

Kattintis ide a gép adatlapjának megtekintéséhez, ahol a gép működéséről, kezeléséről is nézhetsz meg videót, és lefoglalhatod gyepszellőztető gépünket!