mire jo a talajfuro

Sokféle munkát könnyíthet meg egy talajfúró gép. Ezek közül lássunk most néhány példát! A cikk végén a gép egyszerű használatáról videót is láthatsz!

Béreld ki benzines talajfúró gépünket itt!

Kerítésépítés

A kerítésépítés a kerítésoszlopok földbe helyezésével kezdődik. Nem könnyű munka az oszlopok helyét kiásni, ráadásul kézi munkával általában jóval nagyobb lyukat tudunk csak készíteni, mint amire valójában szükségünk volna. A lyukfúró segítségével azonban az oszlop átmérőjéhez közelítő átmérőjű fúróval ez gyerekjáték.

Mivel a fúrók 80 cm-es szárral rendelkeznek, ez elegendő ahhoz, hogy az oszlopok - kiékelés és tömörítés után - stabilan tartsák majd a kerítés szerkezetét. Ráadásul amennyiben az oszlopokat betonozni is szeretnénk, betonból is kevesebb fog fogyni.

Ültetőgödör készítése

Szőlő vagy más bogyós gyümölcsbokrok telepítéséhez is jó szolgálatot tehet egy lyukfúró, de nagyobb átmérőjű fúró segítségével akár gyümölcsfa ültetőgördét is könnyedén elkészíthetjük. Ha nem áll rendelkezésre elég széles fúró, akkor pedig a kisebb fúróval több lyukat fúrva, majd azokat egyesítve készíthetünk megfelelő helyet növényeink számára. Szőlő telepítésekor, ültetvény létrehozásakor hatékony munkát végezhetünk, hiszen a lyukfúró másodpercek alatt kifúrja a szükséges lyukakat, így időt és energiát spórolhatunk magunknak.

Béreld ki talajfúró gépünket, és élvezd a megterhelés és derékfájás-mentes lyukfúrást percek alatt!